Szeretné sikeres vállalkozással biztosítani jövőjét?

A DIEGO-val partnereinknek sikerült! Ha független, szabad életre vágyik, amellyel megteremtheti anyagi függetlenségét, és saját vállalkozást szeretne alapítani, amelynek sikere az Ön kezében van: csatlakozzon DIEGO csapatához!

Kik vagyunk? A DIEGO hálózata számokban

A DIEGO franchise hálózatában 3 ország piaci tapasztalatára, 29 év folyamatos fejlődésére és több, mint 160 áruházunk működésére építünk. Az évek során 27 hazai és nemzetközi elismeréssel díjazták hálózatunk eredményeit. Jelenleg 5.000-féle termék található meg a kínálatunkban, és több mint 621.000 törzsvásárlót üdvözölhetünk.

Miért mi? Mit nyújtunk?

A DIEGO-ban egy sikeres üzleti modellt adunk franchise partnereinknek. A szerződés időtartama 5 év, mely 5 évenként meghosszabbítható. A partner által működtetett bolt környezetében területi kizárólagosságot biztosítunk. A franchise rendszerünkhöz való csatlakozáshoz nem szükséges előzetes tudás, oktatási programunk során mindent megtanítunk partnerünknek, és a csapat betanításáról is gondoskodunk. Emellett pénzügyi és marketing támogatással is segítjük az új bolt elindulását.

Kit keresünk, milyen az ideális Franchise partner?

Ideális franchise partnerünk nyitott a fejlődésre, a tanulásra és a kitartó munkára. A franchise rendszer által biztosított előnyök motiválják. Ajánlatos, ha ismeri azt a várost, ahol áruházat szeretne nyitni. Fontos, hogy megfelelő tőkével rendelkezzen. További előny, ha megfelelő alapterületű üzlethelyiséggel rendelkezik.

  DIEGO Kft. központ

  2372 Dabas, Beton út 26.
  Tel.: (+36) 29/567-200

  Kérdése adódott?

  Írjon nekünk központi elérhetőségünkre, kérdését továbbítjuk illetékes kollégáinknak.
  info@diego.hu

  Magyar területvezető

  Mészáros Zoltán +36 20 330 4627
  meszaros.zoltan@diego.hu

  ÁRUHÁZI MEGJELENÉS

  Áruházainkban a DIEGO teljes termékpalettáját megjelenítjük. Tekintse meg legnagyobb boltunkat!

  SIKERTÖRTÉNETEK

  Tekintse meg egy olyan franchise partnerünk történetét, aki már két áruházat működtet sikeresen!

  ÁRUHÁZNYITÁS 7 LÉPÉSBEN

  Kíváncsi, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy megnyithassa saját áruházát?