Miért válasszon minket?

A DIEGO hálózat közel 30 év alatt, 3 országban több mint 160 áruház kiépítésével komoly tapasztalatot szerzett a franchise rendszer működtetésében. Mindezt a tapasztalatokon alapuló, kiforrott tudást kész csomagként adjuk át új franchise partnereinknek.

A termékportfólió mellett számos más területen is támogatást nyújtunk: a logisztikától a terméktámogatáson, oktatáson át marketing, pénzügyi és informatikai területen is kész megoldásokat adunk.

Ha szeretne Ön is DIEGO Franchise Partner lenni, várjuk jelentkezését!

KÖZEL 30 ÉV
TAPASZTALAT
TÖBB MINT 160
ÁRUHÁZ
TÖBB MINT 5.000
TERMÉK

Erősségeink

Sikeres üzleti
modell

A DIEGO franchise rendszer bővíthető elemekből áll, ami lehetőséget nyújt a tervszerű bővülésre. Kis alapterületen is adott a lehetőség a teljes DIEGO termékportfólió bemutatására, ami a rendelkezésre álló tőke függvényében növelhető.

Jól ismert termékportfólió

A DIEGO termékportfóliója a vásárlók számára jól ismert termékkörökből áll. A különböző termékcsoportok lehetővé teszik, hogy vásárlók egy felújítás során minél több terméket válasszanak a DIEGO kínálatából.

Folyamatos logisztika

A DIEGO logisztikai központja megbízható beszállítói háttérrel rendelkezik, ami garantálja az állandó központi árukészletet. A központ által szervezett áruszállítás segítségével minden bolt legalább heti két alkalommal megkapja az általa megrendelt árumennyiséget.

Marketing és reklám az ismertségért

Nagy hangsúlyt fektetünk a központi, „image” marketingre, és a boltok helyi marketingjére is. Minden új bolt bevezetését marketing hozzájárulás segíti. Emellett online vonalon is egyre erősebb jelenlétet mutatunk, weboldalaink folyamatos fejlesztésével és különböző kampányokkal.

Arculati tervezés az egységességért

A marketing tevékenység fontos szerepet játszik abban is, hogy a DIEGO áruházai, termékei és munkatársai egységes megjelenést mutassanak, ezzel is segítve a vásárlók tájékozódását és márka iránti elköteleződését.

Motiváló pénzügyi támogatás

A DIEGO franchise rendszere változatos finanszírozási konstrukciókkal támogatja az új áruházak nyitását és működtetését. Emellett hónapról-hónapra segíti az áruházakat a tervezés, a havi elszámolás és a sikeres gazdálkodás folyamatában.

Oktatás és terméktámogatás a vásárlókért

A DIEGO alapértéke, hogy eladóik kiváló termékismerettel rendelkeznek, és felkészültek a vásárlók szakszerű tájékoztatására. Oktatási központunk, a „DIEGO Academy” az új kollégák betanulását segíti, valamint folyamatos tudásmegosztást nyújt a partnerek, kollégák számára.

Sikertörténetek

Franchise partnereink kitartó munkával, magukkal ragadó szellemiséggel és meghatározó jelenléttel hosszú évek alatt komoly sikereket értek el. A befektetett munka gyümölcse természetesen nem maradt el, és eredményeikkel a DIEGO sikereihez is hozzájárultak.

Díjaink

  • Világ Franchise Szövetség: Best Franchisee of the World 3. helyezés, 2015
  • Magyar Franchise Szövetség: Az Év Franchise Átvevője Díj, 2009, 2013
  • Magyar Franchise Szövetség: Az Év Franchise Hálózata Díj, 2011
  • Magyar Franchise Szövetség: Internet Média és Web Díj, 2014
  • Magyar Franchise Szövetség: Az Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata, 2015, 2017
  • Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017
  • Business Superbrands, 2009, 2011
  • Superbrands, 2011, 2012, 2017, 2021
  • Magyar Brands 2010, 2011, 2012, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020