A DIEGO-ról

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely 3 országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában összesen több mint 160 áruházzal. Fő termékcsoportjait a laminált és vinyl padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják.

A DIEGO közel 30 éves múltra tekint vissza, közel 25 éve franchise rendszerben működik. A hosszú évek munkája alapján kifejlesztett termékskála, a központ által nyújtott háttérszolgáltatásokkal együtt kiforrott, kész megoldásokat nyújt leendő franchise partnereinek.

A DIEGO 1992-es alapítása után 1997-ben költözött dabasi telephelyére. A magyar hálózat folyamatos növekedése mellett 2004-ben indult el román, majd 2007-ben a szlovák piacra lépés.

A DIEGO célja a további regionális terjeszkedés annak érdekében, hogy a jelenlegi piacain tovább erősítse meghatározó piaci szereplői státuszát.

A központ bemutatása

A DIEGO dabasi központja a franchise rendszer mozgatórugója. A kereskedelem, termékbeszerzés, raktározás, szállítás megszervezése mellett olyan területeken is támogatást nyújt partnereinek, mint a marketing, pénzügy, kontrolling és az informatika.

A központ az egyedi rendeléseket egyedi módon szolgálja ki, a függöny és a tekercsáru tekintetében vágóprogram áll a vevők rendelkezésre, a meghatározott méretekre vonatkozó megrendelések teljesítésére.

TERMÉKbeszerzés, raktározás
LOGISZTIKA
pénzügy, kontrolling
oktatás, terméktámogatás
marketing
informatika

Az áruházak bemutatása

A DIEGO áruházak a termékpaletta minden csoportját bemutatják, a bolti méretektől függő lehetőségek függvényében mintákkal, vagy azonnal elvihető termékekkel. Az áruházak egységes megjelenéséről, a standardokban rögzített arculat szerinti kialakításáról a központ gondoskodik.

Az áruházak széles és minőségi termékkínálattal várják a vásárlókat. A DIEGO erőssége továbbá a szakértői tanácsadás, mellyel a döntésben segíti a vásárlókat. A szőnyegszegés és függönyvarrás mellett házhozszállítási szolgáltatásokat is nyújtunk vevőink részére.

Üzleti profilunk

Az évek során a DIEGO padlóburkoló szakkereskedő láncból lakberendezési szakáruház hálózattá vált, melynek termékválasztéka lehetővé teszi, hogy a vásárlók minél több terméket tudjanak harmonikusan egymáshoz illeszteni. A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesítjük.

Különlegesség a DIEGO kínálatában, hogy a termékekhez kapcsolódva a kiegészítők teljes skáláját felvonultatjuk. A DIEGO sajátossága és erőssége, hogy boltjainkban szakképzett értékesítő kollegák segítik vásárlóinkat eligazodni a termékek között.

Laminált padló

akár 30 év rendszergaranciával

Vízálló padló

modul és tekercses változatban is

Darabszőnyeg

sokféle szálmagasság, egyedülálló mintaválaszték

Padlószőnyeg

SZÉLES KÍNÁLAT LAKOSSÁGI ÉS KÖZÜLETI FELHASZNÁLÁSRA IS

Műfű

KÜLÖNBÖZŐ SZÁLMAGASSÁGÚ TÍPUSOK

Tapéta

A LEGFRISSEBB TRENDEKNEK MEGFELELŐ VÁLASZTÉK

Függöny

SÖTÉTÍTŐ ÉS FÉNYÁTERESZTŐ MEGOLDÁSOK

Karnis

MENNYEZETRE ÉS OLDALFALRA SZERELHETŐ TÍPUSOK

Újdonságok

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ TERMÉKKÍNÁLAT

Szolgáltatásaink

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzettségére és a folyamatos szakmai továbbképzésére, hogy a személyes tanácsadás keretein belül a legmegfelelőbb megoldást ajánlhassák vásárlóinknak. Minden termékkörrel kapcsolatban van hozzáadott szolgáltatásunk, mely megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a lakberendezés folyamatát.