Az évek során a DIEGO padlóburkoló szakkereskedő láncból lakberendezési szakáruház hálózattá vált, melynek termékválasztéka lehetővé teszi, hogy a vásárlók minél több terméket tudjanak harmonikusan egymáshoz illeszteni. A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesítjük.

Különlegesség a DIEGO kínálatában, hogy a termékekhez kapcsolódva a kiegészítők teljes skáláját felvonultatjuk. A DIEGO sajátossága és erőssége, hogy boltjainkban szakképzett értékesítő kollegák segítik vásárlóinkat eligazodni a termékek között.

Laminált padló

A Woodstep laminált padlóburkoló rendszer a DIEGO kizárólagos márkája, melyre akár 30 év rendszergaranciát biztosít. Mindegyik terméhez színazonos kiegészítőket és professzionális alátéteket ajánlunk, és szakszerű információkat nyújtunk.

Szőnyeg

A Tulipo márkanév a DIEGO saját szőnyegkollekcióját foglalja össze. Szőnyegkínálatunkban mindenki megtalálja a stílusához illő termékeket, illetve olyan különlegességeket is, mint a kézzel nyírt, a kültéri, vagy az Exclusive termékek.

TEKERCSÁRU

A DIEGO padlószőnyeg és tekercses vinyl (PVC) kínálata egyedülálló: széles választékunkban biztosan mindenki talál az igényeinek megfelelőt, akár a modern lakástrendekhez igazodó minta- és színvilágot, akár speciális igénybevételnek megfelelőt keres. A DIEGO felkészülten áll a közületi felhasználók rendelkezésére is.

Tapéta

A DIEGO célja a harmonikus enteriőrök kialakítása. Tapétaválasztékunk meghatározó szerepet játszik ezen törekvésünkben. Folyamatosan készleten lévő tapétáink mellett katalógusokkal és mintavágatokkal adunk ötleteket vásárlóinknak.

Függöny

Fényáteresztő és sötétítő függönyök széles választéka található meg áruházainkban. Emellett az azonnal elvihető készfüggönyök és a karnisok választéka is egyre gazdagabb. Varrási szolgáltatásunkkal és szakértő kollégáink segítségével az egyedi igényeket, elképzeléseket is megvalósítjuk.


Sajátmárkás termékeink

A DIEGO két saját márkát is bevezetett a piacra, a Woodstep a laminált padló márkaneve, míg a Tulipo a szőnyegbrand. Gyártási videóinkban megtekintheti, hogyan készül és milyen csomagolást kap a laminált padló, valamint azt is, hogy milyen technológiával gyártjuk a Tulipo szőnyegeket és hogyan gurulnak le a gyártósorról.


Szolgáltatásaink

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzettségére és a folyamatos szakmai továbbképzésére, hogy a személyes tanácsadás keretein belül a legmegfelelőbb megoldást ajánlhassák vásárlóinknak.

Vinyl (PVC), padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén kiegészítő szolgáltatásként a termék méretre vágásával segítjük a vásárlót.

Futószőnyeg és padlószőnyeg vásárlása esetén kiegészítő szolgáltatásként felkínáljuk, hogy a termék szegését is elvégezzük.

Fontos érv a DIEGO mellett, hogy a vásárló nemcsak a függönyanyagot tudja megvenni az áruházban, hanem a szabás, szegés, varrás folyamatát is ránk bízhatja, így már a kész terméket viheti haza.

A bankkártyás vásárlás számos előnnyel jár, és egyre kedveltebb vásárlóink körében is. Bankkártyás fizetésre minden DIEGO áruházban lehetőség van.

Nagyobb volumenű vásárlás esetén jelentős segítség a vásárlóknak a házhozszállítási szolgáltatás, mellyel vásárlási hajlandóságukat is növeljük.

A megvásárolt termékek hosszú évekre szólnak, ezért egy csésze kávéval segítjük a vásárlókat a döntéshozatal folyamatában.