A DIEGO-ról:

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely 3 országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában, Szlovákiában összesen több mint 150 áruházzal. Fő termékcsoportjait a laminált és vinyl padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják.

A DIEGO több mint 25 éves múltra tekint vissza, több mint 20 éve franchise rendszerben működik. A hosszú évek munkája alapján kifejlesztett termékskála, a központ által nyújtott háttérszolgáltatásokkal együtt kiforrott, kész megoldásokat nyújt leendő franchise partnereinek.

A DIEGO célja a további regionális terjeszkedés annak érdekében, a jelenlegi piacain tovább erősítse meghatározó piaci szereplői státuszát.

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben igen, kérjük, keresse Területi Igazgatónkat, aki egy csésze kávé mellett szívesen megosztja Önnel a további részleteket is!

Zvekán Zsolt
Területi Igazgató
Tel.: +36 30 6337567
e-mail: zvekan.zsolt@diego.hu

Jelentkezés

A DIEGO 1992-es alapítása után 1997-ben költözött dabasi logisztikai telephelyére. A magyar hálózat folyamatos növekedése mellett 2004-ben indult el román, majd 2007-ben a szlovák térhódítás.

A logisztikai központ bemutatása

A DIEGO dabasi logisztikai központja a franchise rendszer mozgatórugója. A kereskedelem, termékbeszerzés, raktározás, szállítás megszervezése mellett olyan területeken is támogatást nyújt partnereinek, mint a marketing, pénzügy, kontrolling és az informatika.

Röviden bemutatjuk a központ működését, mind az irodai részlegekre, mind az raktárakra vonatkozóan. A központ az egyedi rendeléseket egyedi módon szolgálja ki, a függöny és a tekercsáru tekintetében vágóprogram áll a vevők rendelkezésre, a meghatározott méretekre vonatkozó megrendelések teljesítésére.

Az áruházak bemutatása

A DIEGO áruházak a termékpaletta minden csoportját bemutatják, a bolti méretektől függő lehetőségek függvényében mintákkal, vagy azonnal elvihető termékekkel. Az áruházak egységes megjelenéséről, a standardokban rögzített arculat szerinti kialakításáról a központ gondoskodik.

Az áruházak széles és minőségi termékkínálattal várják a vásárlókat. A Diego erőssége továbbá a szakértői tanácsadás, mellyel a döntésben segíti a vásárlókat. A szőnyegszegés és függönyvarrás mellett házhozszállítási szolgáltatásokat is nyújtunk vevőink részére.

Hol keresünk

franchise partnert?

Tekintse meg, mely városokban keresünk franchise partnereket. Amennyiben Ön esetleg más városban szeretne áruházat nyitni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!