A DIEGO hálózat 25 év alatt, 3 országban több mint 150 áruház kiépítésével komoly tapasztalatot szerzett a franchise rendszer működtetésében. Mindezt a tapasztalatokon alapuló, kiforrott tudást kész csomagként adjuk át új franchise partnereinknek.

A termékportfólió mellett számos más területen is támogatást nyújtunk: a logisztikától a terméktámogatáson, oktatáson át marketing, pénzügyi és informatikai területen is kész megoldásokat adunk.

 

Sikeres üzleti modell

 

A DIEGO franchise rendszer bővíthető elemekből áll, ami lehetőséget nyújt a tervszerű bővülésre. Kis alapterületen is adott a lehetőség a teljes DIEGO termékportfólió bemutatására, ami a rendelkezésre álló tőke függvényében növelhető.

Jól ismert termékportfólió

 

A DIEGO termékportfóliója a vásárlók számára jól ismert termékkörökből áll. A különböző termékcsoportok lehetővé teszik, hogy vásárlók egy felújítás során minél több terméket válasszanak a DIEGO kínálatából. A kínálatot a két saját brand, a Woodstep és a Tulipo erősíti.

 
 

Folyamatos logisztika

 

A DIEGO logisztikai központja megbízható beszállítói háttérrel rendelkezik, ami garantálja az állandó központi árukészletet. A központ által szervezett áruszállítás segítségével minden bolt legalább heti két alkalommal megkapja az általa megrendelt árumennyiséget.

Marketing és reklám az ismertségért

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a központi, „image” marketingre, és a boltok helyi marketingjére is. Minden új bolt bevezetését marketing hozzájárulás segíti. Emellett online vonalon is egyre erősebb jelenlétet mutatunk, weboldalaink folyamatos fejlesztésével és különböző kampányokkal.

 
 

Arculati tervezés az egységességért

 

A marketing tevékenység fontos szerepet játszik abban is, hogy a DIEGO áruházai, termékei és munkatársai egységes megjelenést mutassanak, ezzel is segítve a vásárlók tájékozódását és márka iránti elköteleződését.

Motiváló pénzügyi támogatás

 

A DIEGO franchise rendszere változatos finanszírozási konstrukciókkal támogatja az új áruházak nyitását és működtetését. Emellett hónapról-hónapra segíti az áruházakat a tervezés, a havi elszámolás és a sikeres gazdálkodás folyamatában.

 
 

Oktatás és terméktámogatás a vásárlókért

 

A DIEGO alapértéke, hogy eladóik kiváló termékismerettel rendelkeznek, és felkészültek a vásárlók szakszerű tájékoztatására. Oktatási központunk, a „DIEGO Academy” az új kollégák betanulását segíti, valamint folyamatos tudásmegosztást nyújt a partnerek, kollégák számára.